Ekipa “Komunalca” pobjednik je 73. Pavlovdanskog turnira u malom fudbalu u Međeđi

Ekipa “Komunalca” pobjednik je 73. Pavlovdanskog turnira u malom fudbalu u Međeđi.

Pobjednik je nagrađen sa 1500 KM, dok je drugoplasirana ekipa OFK Ravan nagrađena sa 200 KM.

Igor Savković direktor komunalnod preduzeća “Komunalac” koje je pored turnira sponzorisalo i kotlićijadu, čestitao je pobjednicima, učesnicima i organizatorima, naglasivši značaj ovog događaja koji ima rekordnu tradiciju.

“Ovaj događaj prava je slika jedinstva i dosljednosti. Sve pohvale organizatorima, želim im da nastave još mnogo godina da okupljaju ljubitelje malog fudbala u Ravni i da u duhu sporta promovišemo našu opštinu i našu Ravan, te damo još jedan povod za druženje”, rekao je Savkovć uputivši pohvale pobjednicima turnira i čestitke Branislavu Tatiću na organizovanoj kotlićijadi.

Na ovogodišnjem tirniru učestvovale su četiti ekipe i to pored pobjednika “a.d. Komunalac” i drugoplasiranih OFK “Ravan”, ekipe pod nazivom “Dubica” i “Aston Vila”. Organizator turnira je Omladinski fudbalski klub “Ravan” Međeđa uz pomoć opštine Kozarska Dubica, preduzeća Komunalac i Zepter, te Specijalne bolnice Mlječanica.

Nagrade i zahvalnice pobjednicima i učesnicima uručili su predsjednik i sekretar Skupštine opštine Vladimir Rokić i Miloš Banjac.