U poslednjem 8.kolu  jesenjeg dijela Prve lige Republike Srpske „Knežopoljka“  je  kod kuće porazila “Radnik“ iz Bijeljine rezultatom 49:12 i na taj način potvrdila titulu jesenjeg prvaka bez izgubljenog boda. Najviše pogodaka imale su Rokić 7 i Vokić 6.

Rukometaši „Kozare Mlijekoprodukta“  su  u 9.kolu Prve lige RS  savladali  na domaćem terenu ekipu  „Prijedora“ rezultatom 31:27. U narednom kolu „Kozara“ putuje u subotu u Derventu gdje će odmjeriti snage sa domaćim Rukometnim klubom „Derventa“.

U 3.kolu Druge lige RS grupa Zapad  košarkaši „Une“poraženi su na domaćem terenu od banjalučkog „Borca“ rezultatom 50 :83.Iz „Une“ najavljuju da će se utakmica u narednom kolu igrati u srijedu 13.novembra u Drvaru sa domaćim „Borcem“.

U organizaciji Karate kluba „Sloga“ iz Doboja, juče je održan karate turnir na kome su nastupili i takmičari Karate kluba „Knešpolje“. Slaviša Maletić i Luka Babić osvojili su zlatnu i srebrnu medalju u katama pojedinačno, a za Maju Maletić ovo je bilo prvo karate takmičenje.

Na turniru u Doboju učestvovalo je 666 takmičara iz 54 kluba .