Načelnik opštine čestitao Dub radiju veliki jubilej

Dub radio, koji posluje u sastavu Centra za informisanje i kulturu danas proslavlja 50 godina postojanja i uspješnog rada.

Sada već daleke 1972.godine na Dan opštine 27.aprila ozvaničen je rad tadašnje radio stanice.

Obilježavajući 50 godina postojanja današnji program Dub radija je prilagođen ovom velikom jubileju, koji je i ovog puta proslavio sa svojim slušaocima.

A čestitke zaposlenima u ovoj medijskoj kući stigle su i od načelnika opštine Radenka Reljića.

On je rekao da je danas svečan dan u Kozarskoj Dubici, jer pored Dana opštine obilježavamo danas i 50 godina postojanja našeg lokalnog radija, Dub radija koji posluje u sastavu Centra za informisanje i kulturu.

„U svoje ime i u ime Opštinske uprave čestitam vam 50. rođendan, da i dalje budete lider u medijskom svijetu, da pratite trendove, a Opština Kozarska Dubica će kao i do sada podržavati vašu ustanovu“, rekao je Reljić.

On je naveo da je kao dijete slušao Radio komune Bosanska Dubica, te da je Dub radio nasljednik ove radio stanice.

„Svakako je bitno pomenuti da pored radija , u sklopu Centra za informisanje i kulturu Kozarska Dubica radi i kablovska televizija koju rijetko koja opština ima, a mi je imamo više od 30 godina. Najiskrenije, od srca vam čestitam 50 godina postojanja, imaćete našu podršku, a vi budite dobri kao što ste i do sada bili i budite lider u medijskom informisanju našeg stanovništva“, poručio je danas Reljić.