Marelj: “Cilj kampanje pobjeda Republike Srpske i naših kandidata”

Predsjednica Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica Rankica Marelj izjavila je da je cilj kampanje ove stranke u Kozarskoj Dubici  pobjeda Republike Srpske, odnosno pobjeda kandidata Milorada Dodika za predsjednika Srpske i Željke Cvijanović za člana Predsjedništva BiH.

Marelj je u izjavi novinarima, najavila da SNSD u Kozarskoj Dubici planira da kampanju vodi korektno, bez napadanja ili vrijeđanja bilo kojeg političkog subjekta.

Ona je istakla da, početak političke kampanje za opštinski odbor SNSD-a, predstavlja samo nastavak aktivnosti i investicija, koje su  planirane zajedno sa koalicionim parterima.

„Zahvaljujući donacijama od Vlada Republike Srpske i Srbije mi ove godine možemo odvojiti značajna sredstva za investicije, ali i za druge vrste pomoći stanovništvu, kao što je bila uvođenje mjere kupovine udžbenika za starije osnovce, od petog do devetog razreda“, podsjetila je Marelj.

Rankica Marelj kandidat je SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u izbornoj jednici jedan pod rednim brojem dva. Na listi je, pod rednim brojem sedam, i  Darijan Babić iz Kozarske Dubice.