Milunović: “Strukturalnim promjenama u Opštinskom odboru do boljih rezultata”

Nakon nezadovoljavajućih rezultata na proteklim izborima Opštinski odbor Socijalističke partije Kozarska Dubica izvrišio je određene strukturalne promjene, potvrdio je to predsjednik ovog odbora Duško Milunović.

„Rezultati nisu bili u skladu s očekivanjima i zato smo izvršili promjene kako u Aktivu žena tako i u Aktivu mladih. Za predsjednicu Aktiva žena izabrana je Ljiljana Stojčić Torbica, inače direktor Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“, a Aktiv mladih preuzela je Snežana Ugrenović dugogodišnji sekretar OO SP-a. Takođe, izvršene su promjene i u Izvršnom odboru u nadi da ćemo poboljšati našu strukturu i obezbijediti povjerenje građana“, rekao je Milunović i dodao da je Socijalistička partija jedina istinska ljevica u Republici Srpskoj koja se bori za  prava najugroženijih.

Milunović je dodao da se Željko Zec odbornik u SO Kozarska Dubica opredijelio da svoje političko djelovanje u narednom periodu nastavi uz Socijalističku  partiju i samim tim je omogućeno da ova starnka formira  Klub odbornika u lokalnom parlamentu.

On je izrazio nadanje da će građani ovoj stranci ukazati veće povjerenje na sljedećim izborima.