Demos radno obilježio 5 godina postojanja

Protekle subote na Palama su, u punom sastavu održane sjednice Glavnog odbora i Predsjedništva Demos-a.

Predsjednik  stranke, Nedeljko Čubrilović rekao je da su u  suštini zadovoljni dosadašnjim postignutim rezultatima i na lokalnim i na parlamentarnim izborima.

“ Od osnivanja do danas prošlo je 5 godina i za to relativno kratko vrijeme postali smo u većini lokalnih zajednica dio gradskih skupština preko odbornika, a na nivou Republike Srpske i na nivou BiH parlamentarna stranka koja se uvažava i dio je vlasti i u Srpskoj i u BiH”, izjavio je Čubrilović novinarima.

Prije sjednice Glavnog odbora DEMOS-a na Palama, Čubrilović je naveo da će formirati određene komisije, pododbore koji će se baviti užim dijelom posla po segmentima i svemu onome što građane interesuje.

Čubrilović ističe da je DEMOS politička opcija umjerene orijentacije, a da je njihov rezultat “mjera normalnosti” u BiH i Republici Srpskoj, pa vjeruje da će iduća godina to i pokazati.

Jovo Dobrić, predsjednik OO “Demos” Kozarska Dubica,koji je prisustvovao sjednicama izjavio je za lokalne medije da je veoma zadovoljan postignutim dogovorima u stranci i da je sada pred njima zadatak da se zaključci doneseni na Glavnom odboru i Predsjedništvu realizuju i na lokalnim nivoima, odnosno u Opštinskim odborima Demos-a.

” Naš je zadatak da konsolidujemo redove “Demos-a” u Kozarskoj Dubici, te da dobro pripremljeni, sa kvalitetnim kadrovima, uđemo u lokalne izbore naredne godine i ostvarimo što bolji rezultat kako u Kozarskoj Dubici, tako i u cijeloj Republici Srpskoj”- istakao je Dobrić.