U Domu kulture danas koncert Tijane Dapčević

JP” Centar za informisanje i kulturu” Kozarska Dubica danas od 17 časova u Domu kulture organizuje novogodišnji koncert Tijane Dapčević pod nazivom ” Tijana za djecu”.

” Koncert je namijenjen prije svega našim najmlađim sugrađanima, ali naravno očekujemo prisustvo i onih malo starijih obožavalaca, ili kako se to popularno kaže, fanova Tijane Dapčević koja slovi za jednog od najboljih vokalnih pjevača na Balkanu”, izjavila je Dijana Kondić, direktor JP “Centar za informisanje i kulturu”. Ona je  istakla da je Centar za informisanje i kulturu tokom godine imao brojne kulturne sadržaje namjenjene djeci  a da je ovaj koncert kruna dječjih manifestacija.

” Ove godine smo posebnu pažnju posvetili organizaciji dječjih kulturnih događaja kako bismo ih, posle pauze izazvane koronom, malo relaksirali i uveselili. Kao šlag na torti je i ovaj Novogodišnji koncert koji će, vjerujem obradovati sve generacije naših sugrađana a ovom prilikom zahvaljujem se gospodinu Milanu Dakiću i  JP ” Putevi Srpske” i sugrađaninu Jovi Dobriću na pomoći u organizaciji manifestacije.”- izjavila je Kondićeva.

Ulaznice, po cijeni od 7 KM mogu se kupiti na blagajni Doma kulture od 15: 00  časova.