Završno veče “Vidovdanskih dana Knešpolja” sutra u Etno domaćinstvu u Knežici, u slučaju kiše u OŠ”Majka Knežopoljka”

Završno veče „Vidovdanskih dana Knešpolja“ biće održano  sutra, uoči Vidovdana sa  početkom u 20.30 časova u Etno domaćinstvu u Knežici.

U slučaju kiše, manifestacija će se preseliti u Osnovnu školu „Majka Knežopoljka“,  saopšteno je iz Kulturno-umjetničkog društva „Knešpolje“  koje je već 18 godina organizator „Vidovdanskih dana Knešpolja“.

Slaveći punoljetsvo manifestacije koja njeguje tradicionalnu igru, pjesmu i običaje, domaćini će se predstaviti sa svim svojim pjevačkim i folklornim grupama, a pridružiće im se i gosti:  KUD „Potkozarje“ iz Kostajnice, pjevačka grupa KUD-a „Kozara“ iz Prijedora i Gradsko kulturno umjetničko društvo „Una“ iz Kozarske Dubice.

 „Vjerujemo da ste već prepoznali i da cijenite naš trud i doprinos u očuvanju i njegovanju kulture, tradicije i običaja našeg kraja, pa vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate i završnicu ovogodišnje manifestacije“, poručili su sugrađanima i svim ljubiteljima tradicionalne igre i pjesme iz KUD-a „Knešpolje“ obećavajući nezaboravno veče.