U Dječiji vrtić Pčelica pristigla značajna donacija igračaka

U Dječijem vrtiću Pčelica u našoj opštini tokom juna mjeseca uključili su se zajedničku aktivnost UNICEF-a i Ministarstva prosvjete i kulture RS te podržali  obilježavanje “Mjeseca roditeljstva”.

Tema obilježavanja ove godine  je izrazito bitna- Igra, pod sloganom “Od čigre do videoigre”.

Ovim povodom u Dječiji vrtić Pčelica pristigla je donacija igračaka za djecu koje se uglavnom koriste na otvorenom i smještene su u dvorište vrtića u oba objekta.

Direktor vrtića Maja Berberović kazala je da su donaciju uručili predstavnici grupe mladih iz Kozarske Dubice uz podršku Igora Savkovića, i da će im biti od izuzetnog značaja kako bi pomenutu aktivnost realizovali bez poteškoća, i na veliko zadovoljstvo mališana.

Berberovića je donatorima uručila zahvalnicu i najavila da ćez zbog ove značajne donacije do kraja mjeseca za polaznike biti organizovane “Igre bez granica” te obilježen Dan očeva, što su sastavni dijelovi pomenute projektne aktivnosti.

Mihajlo Reljić jedan od mladih koji su danas obišli Dječiji vrtić i uručili poklone, rekao je da im je zadovoljstvo biti dio ovakvih aktivnosti jer su najmlađi najvažnija kategorija društva.