Večeras startuje Petrovdanski turnir u malom fudbalu

Zbog loših vremenskih uslova ranije odgođen, tradicionalni Petrovdanski turnir u malom fudbalu  počinje večeras u 20.00 časova na Sportskom centru „9.januar“ i tako će biti sva tri takmičarska dana, pa i u petak, 5.jula  kada je planirana završnica turnira „Kozarska Dubica 2024“ .

U seniorskoj konkurenciji prijavljeno je 12 ekipa, svrstanih u četiri grupe, a u dječijim kategorijama prijave su još uvijek otvorene.

Večeras  će se igrati šest utakmica, a prvi susret od 20.00 časova igraju dubičke ekipe “The River Pub”i Dom za starija lica “Treće doba”.

U 20.30 časova sastaju se“ Komunalac” a.d. Kozarska Dubica – Fudbalski klub „Omladinac – Hodak's“ .

Od 21.00 igraju ekipe  “Banja Luka” iz Banja Luke  i “The River Pub” Kozarska Dubica, a od  21.30 „Komunalac” a.d. Kozarska Dubica -“Drvo usluge Babić“ d.o.o. Gradiška.

U 22.00 časa počinje susret između ekipa   “Banja Luka” iz Banja Luke i Dom za starija lica “Treće doba” Kozarska Dubica

Turnir večeras zatvara utakmica između ekipa  “Drvo usluge Babić” d.o.o. Gradiška i Fudbalskog kluba „ Omladinac – Hodak's“ koja počinje u 22.30 časova.

Nagradni fond turnira je 5.000 KM, a sve informacije mogu se dobiti putem telefona: 066/301-946 i 065/241-981.

Uz podršku Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, Elektroprivrede Republike Srpske  i  Komunalnog preduzeća „Komunalac“, organizator Petrovdanskog turnira u malom fudbalu je Opština Kozarska Dubica, a medijski pokrovitelj  Centar za informisanje i kulturu Kozarska Dubica.