Savković: Završetkom rekonstrukcije dječijeg igrališta počinje renoviranje tribina na Sportskom centru “9.januar”

Na Sportskom centru u Kozarskoj Dubici u toku su završni radovi na postavljanju novog dječijeg igrališta koje je nabavljeno zahvaljujući direktoru Komunalnog preduzeća “Komunalac” Igoru Savkoviću.

Osim zamjene dotrajalih, mališanima su sada dostupne nove, dodatne sprave za igru. Postavljanjem rekvizita za najmlađe, ne završava se renoviranje sportskog centra na otvorenom koji koriste rekreativci i sportisti iz našeg grada, jer već sutra počinje uređenje tribina uz fudbalski i košarkaški teren na ovoj lokaciji. Najavio je ovo direktor Komunalca Igor Savković koji se zahvalio Vladi Republike Srpske na pomoći u realizaciji svih aktivnosti u našoj opštini koje služe za dobrobit građana.

„Završavamo radove koji su počeli u petak, rekonstruisane su sve stare sprave, ubačeni su novi elementi za igru, i već sutra prelazimo na rekonstrukciju tribina uz košarkaški teren. Odmah zatim ide se i  na renoviranje tribina uz fudbalski teren koje će biti obnovljenje i ofarbane pa će ovaj prostor s tim radovima biti jedna zaokružena cjelina“, izajvio je Savković.

On je kazao da je sve ovo veoma značajno za naše naše građane, omladinu i sportiste, te da će ulaganje u opštinu Kozarska Dubica biti nastavljeno i dalje uz podršku  Vlade Republike Srpske.

„Ovom prilikom zahvaljujem se i radnicima Komunalnog preduzeća AD „Prijedor“ koji su u veoma kratkom roku otklonili probleme na Sportskom centru, a oni će i dalje nastaviti izvoditi radove na rekonstukciji tribina“, dodao je Savković.

Na Sportskom centru u Kozarskoj Dubici  pored dječijeg igrališta, obnovljen je i fudbalski teren, a sa obnovom i dotrajalih tribina, ovaj prostor za kvalitetan i sadržajan boravak na ovorenom, zasigurno će već od večeras biti još posjećenije mjesto od strane naših sugrađana tokom tople ljetne sezone.