“Trojka iz bloka” sutra po osmi put u Kozarskoj Dubici

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” u Kozarskoj Dubici po osmi put organizuje “Trojku iz bloka”.

Turnir će biti održan sutra, 22.jula na terenu Sportskog centra ”9.januar” sa početkom u 19.00 časova. U slučaju kiše i lošeg vremena, biće održan u Sportskoj dvorani.

Prijava za takmičarski dio humanitarnog turnira u šutiranju trojki je simbolična donacija od 5 KM, a za pobjednike su obezbjeđeni pehari i medalje.

I ovog puta organizovaće se ‘šutiranje sa pola terena’, igra za publiku u kojoj se za tri pokušaja plaća kotizacija u iznosu od 10 KM, a ukoliko pogode nagrada je majica.

Kao i na svim događajima koje organizuju ”Srbi za Srbe” i na ovom će posjetioci imati priliku da prilože novčanu donaciju u posebnu kutiju, kao i da na prodajnom štandu ove organizacije kupe majicu ili neku sitnicu i na taj način budu dio ove humanitarne priče koja uspješno traje godinama.

Ovog puta  sva prikupljena sredstva biće donirana  porodici Rajka Đurašinovića iz Novog Grada, oca devetoro djece, od  kojih trojica sinova žive sa njim.

Rajko  je borac prve kategorije Vojske Republike Srpske, bez supruge je ostao prije par godina, a uslovi u kojima živi sa sinovima iz dana u dan sve su teži.

Iz Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” pozivaju Dubičane da dođu na sportski centar, zabave se i još jednom pokažu svoju humanost.