Porodični festival na Јahorini od 23. do 25. avgusta

Na Јahorini će od 23. do 25. avgusta biti održan prvi Porodični festival, u okviru kojeg će mališani i njihovi roditelji moći uživati u raznovrsnom edukativnom i zabavnom programu. I ovim sadržajem biće upotpunjena ljetna sezona na olimpijskoj planini.

Direktor Olimpijskog centra “Јahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da će prvi Porodični festival ponuditi mnoštvo zabave, za šta će se pobrinuti glumci i animatori Nenad Okanović i Bojan Ivković, dok će za roditelje biti upriličene radionice i predavanja.

Ljevnaić je posebno izdvojio predavanje profesora Ranka Rajovića.

– Biće odlične teme koje će nas edukovati kao roditelje i olakšati nam da možda ostvarimo bolju komunikaciju sa svojom djecom i da uložimo u njihovo znanje i obrazovanje – rekao je Ljevnaić.

Okanović je putem video-linka rekao da je uzbuđen što će se sa mališanima družiti na Јahorini, njegovoj omiljenoj planini na kojoj je napravio prve skijaške korake.

– Drago mi je da je Јahorina vraćena na turističku mapu, ali i zbog toga što njeguje porodične vrijednosti. Sve vrijeme festivala ćemo biti tu i družiti se sa dječicom – naveo je Okanović.

Promocija zdravih navika i prirode, ali i edukacija cilj je Porodičnog festivala koji namjerava da svim posjetiocima pruži nezaboravne trenutke, a Јahorinu učini omiljenim mjestom za porodične izlete.