Tradicionalni Zvezdin “OPEN DAY” u Kozarskoj Dubici od 27. do 29.septembra

Fudbalski klub Crvena zvezda organizuje u našoj opštini OPEN DAY za djecu godište 2012,2013,2014,2015 i 2016.godište.

Trodnevni kamp u Kozarskoj Dubici održaće se od 27. do 29.septembra, a tokom ova tri dana sa mališanima radiće treneri Crvene Zvezde koji će otkrivati fudbalske talente među mališanima i nuditi im da svoju karijeru nastave pod bojama crvenog tima. Predsjednik Organizacionog odbora ove manifestacije u Kozarskoj Dubici je Igor Savković  koji kaže da je ovaj događaj od izuzetnog značaja za mlade sportiste našeg grada i da može biti prelomni trenutak u karijeri svakog mladog fudbalera sa naših prostora.

„OPEN DAY će okupiti sportiste od 2012. do 2016. godišta gdje će lokalni klubovi selektovati 50 najkvalitetnijih kojima će se otvoriti prilika za dalji sportski napredak“, izjavio je Savković koji je obezbijedio i sredstva za organizaciju i besplatno učešće djece na kampu.

Koordinator Škole fudbala Crvene zvezde Vladimir Cvjetićanin rekao je da je naš kraj ovdje izuzetno bogat mladim talentima, a ovakvi kampovi, putem kojih Crvena Zvezda  organizovano ide u potragu za mladim igračima, djeci dugo ostaju u sjećanju i da su siguran put za mališane da se oslobode straha.

Organizator ovog kampa  Dražen Vasiljević kazao je da očekuje da će na ovom sportskom skupu uzeti učešće od 80 do 100 mališana koji će raditi sa najboljim trenerima Crvene zvezde tokom četiri treninga, ali da je tokom ovih dana važna i koordinacija sa domaćim trenerima koji dobro poznaju djecu i znaju kako da ih animiraju da pokažu najbolje što znaju i  umiju.

Načelnik opštine Radenko Reljić izjavio je da je veoma ponosan što će Kozarska Dubica biti domaćin jednog ovakvog skupa i da će sva djeca iz naše opštine besplatno učestvovati na ovom sportskom događaju.

“Opština podržava rad sportista i sportskih klubova u našoj opštini u skladu sa svojim mogućnostima ,a izabrana djeca biće najbolji promoteri našeg grada i jednog dana možda postati poznata imena u  svijetu fudbala”, naveo je Reljić.

Na konferenciji za novinare obratio se i skaut Crvene zvezde Ivan Gajić koji je kazao da je ovo peti po redu OPEN DAY i da će i on  biti prisutan sa trenerima  kako bi se probrala najtalentovanija djeca koja će se dalje potom  uključiti u rad selekcija ovog proslavljenog tima.

Voditelj konferencije za novinare Dijana Kondić kazala je da će detaljne informacije o samoj manifestaciji biti saopštene  pred sam događaj, i da su prijave mališana za učešće otvorene. Više informacijama o kompletnom događaju mogu se dobiti na telefone Saše Adamovića 065 529 367 i Dražena Vasiljevića 065 345 923.