Promocija knjige “Kraj bala vampira” autora Milana Ljepojevića u utorak, 27. avgusta

U Vijećnici Banskog dvora u utorak, 27. avgusta,   s početkom u 12.00 časova održaće se promocija knjige “Kraj bala vampira” autora Milana Ljepojevića.

U promociji knjige će učestvovati recenzenti prof. dr Saša Mićin, Milorad Kojić i autor.

O KNJIZI

Knjiga Milana LJepojevića KRAJ BALA VAMPIRA je njegova 12. knjiga.

Ova knjiga analizira srpsko stradanje u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj od 1941. do 1945. godine i genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima koji su počinile hrvatske ustaše u koncentracionom logoru Jasenovac. Taj genocid se poredi sa holokaustom koji su njemački nacisti počinili u Aušvicu nad Jevrejima.

U drugom dijelu su predstavljena dešavanja od 1992. do 1995. godine na području Srebrenice na osnovu Izvještaja međunarodne komisije za Srebrenicu na čijem je čelu bio profesor Gideon Grajf, a ne samo devet dana jula 1995. godine.

Osnovna dominantna odrednica ovih dešavanja je istina i to argumentovana istina.

 

U trećem dijelu knjiga predstavlja i svjedoči o bombardovanju Republike Srpske avgusta 1995. godine od strane NATO zlikovaca i bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine od strane NATO agresora pod ciničnim nazivom „MILOSRDNI ANĐEO“. Čovjek se razuman zapita koga su anđeli bombardovali i ubijali od djece do staraca što je činio NATO.

 

Kada se sagledaju i uporede ova četiri dešavanja, zaključak se nameće sam po sebi.

 

Ko je tu žrtva a ko je zločinac. Gdje su to otišli Srbi i počinili zločin. Cijelo vrijeme su Srbi u svojim kućama sa svojim porodicama.

 

Tu na našu zemlju na naša imanja dolaze zapadni zlikovci i ubijaju nas i uništavaju naše kuće i naša imanja, ruše infrastrukturu i druga nacionalna bogastva. Bombardovanje osiromašenim uranijumom je zločin sa dejstvom od narednih sto i više godina.