“Kingsi” uspješno organizovali 21. moto susrete

Ljubitelje dvotočkaša u Kozarskoj Dubici juče je na Sportskom centru “9.januar“ ugostio Moto-klub „Kings“.  Bila je to prilika da se okupe ljubitelji motora na motorijadi na kojoj je za muzički dio programa bila zadužena rok grupa „Sinhro“ iz Novog Grada.

„Na 21.motorijadu u organizaciji našeg kluba došli su ljudi iz naše zemlje i regiona, ove godine je došlo baš dosta motora“, kazao je počasni član kluba “Kings” Dušan Balaban.

On je rekao da su i ove godine organizaciju prepustili mlađim članovima koji su to veoma dobro odradili.

Istakao je da je i ovog puta pokrovitelj manifestacije Opština Kozarska Dubica, te da nije izostala ni podrška dubičkih firmi i građana.

Sa motoristima sinoć se družio i načelnik opštine Radenko Reljić, koji je istakao značaj održavanja događaja sa tradicijom dužom od dvije decenije i postojanje kluba „Kings“ čiji članovi učešćem na manifestacijama širom regiona šire dobar glas o Kozarskoj Dubici.

On je rekao da ovakve manifestacije i klubove treba podržavati, te podsjetio da su osnivači „Kingsa“ Dragan Marjanović, Ljubinko Reljić i Dušan Balaban.

Mladi član „Kingsa“ Mario Vujanović zahvalio se svima koji su pomogli organizaciju moto susreta, te izrazio nadu da će ova manifestacija nastaviti da traje, iz godine u godinu sa sve većim brojem učesnika.

Redovan posjetilac moto susreta koje organizuju „Kingsi“ Saša Kesar, motorista iz Prijedora,  je rekao da su ova druženja u Kozarskoj Dubici uvijek veoma dobra.

„ Ova motorijada ima dušu, atmosfera je prava bajkerska, sa starim rokenrolom“, kaže Kesar.

Kao podrška „Kingsima“, tu su uvijek i njihove kolege iz Moto kluba „Čopor“.

Njihov predsjednik Mladen Knežević je rekao da svojim komšijama uvijek daju podršku.

Istakao je dobru organizaciju, što kao kaže, ne čudi jer se radi o klubu sa dugom tradicijom koji ima i dobre mlade članove.

Motoristi su i ovih susreta imali priliku da pokažu svoje umijeće u vožnji učestvujući u tradicionalnim moto igrama, a sjajnoj atmosferi, kao i uvijek kada to organizuju „Kingsi“ , doprinijela je i rokenrol svirka uživo.

Pokrovitelj 21. moto susreta u organizaciji Moto-kluba“Kings“ je Opština Kozarska Dubica, a medijski pokrovitelj Centar za informisanje i kulturu.