Zlojutro: Sve svoje napore usmjeriću ka razvijanju opštine i zaustavljanju politizacije

Kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Kozarska Dubica Nikola Zlojutro rekao je da će ukoliko na izborima dobije povjerenje svojih sugrađana sve svoje napore usmjeriti ka razvijanju opštine i zaustavljanje politizacije koja je podijelila stanovnike i narod.

Zlojutro je poručio da nije bitno kojoj političkoj stranci neko pripada, već da odluke treba donositi na osnovu ideja koje su prihvatljive.

„Zalijepili smo prve plakate zajedno sa našim koalicionim partnerima iz PDP-a. Krećemo u predizbornu kampanju časno i dostojanstveno kako smo to radili i prethodnih godina i želimo sreću svim kandatima sa naših lista“, rekao je Zlojutro novinarima.

On je dodao da želi fer i korektnu političku borbu u kojoj se promovišu ideje.

„Namjera nam je da kažemo šta je to što želimo da udarimo za ovaj grad i kako mi vidimo našu opštinu u budućnosti, na koji način želimo da je gradimo i radimo za Kozarsku Dubicu u interesu svih građana“, dodao je Zlojutro.

Kandidat za odbornika na listi PDP-a Pero Karan rekao je da je lijepljenjem prvog plakata PDP započeo zvanični dio predizborne kampanje, te najavio fer, korektnu i poštenu kampanju.

„Predstavićemo našu odborničku listu koja je spoj mladosti i iskustva, ekipa odgovornih i stručnih ljudi koji će predstaviti naš program koji je drugačiji, bolji i korektniji od onoga što smo imali od strane dosadašnje vlasti“, rekao je Karan.

Sugrađane u Kozarskoj Dubici zamolio je da biraju po vlastitom izboru najbolje kandidate sa odborničke liste PDP-a i podrže zajedničkog koalicionog kandidata za načelnika opšttine Nikolu Zlojutra.