Narodna partija Srpske organizovala gradsku tribinu na kojoj je predstavila svoje kandidate

Narodna partija Srpske-Opštinski odbor Kozarska Dubica održao je večeras gradsku trbinu u Domu kulture na kojoj su predstavili 32 kandidata partije za odbornike u lokalnom parlamentu kao i svog kandidata za načelnika opštine Dragana Brdara.

Lider stranke i kandidat za odbornika pod rednim brojem 32 Darko Banjac kazao je da će pored gradske, ova partija održati još jednu veliki tribinu te više manjih skupova na seoskom području.

“Cilj nam je da uđemo u sve i jednu kuću, da što više razgovaramo sa građanima i našim narodom, tako da ćemo imati četrdesetak manjih skupova da kažemo šta smo sve do sada uradili i našu viziju za naredni period“, izjavio je Banjac.

On je kazao da na osnovu podrške koju imaju u gradu, ne sumnja da će NPS biti prva politička partija u Kozarskoj Dubici i da će Dragan Brdar biti budući načelnik opštine Kozarska Dubica.

Kandidat za načelnika opštine Dragan Bradar rekao je da prvu predizbornu  tribinu ogranizuju na gradskom području.

„Odavde iz grada krećemo na put konačne pobjede. Do sada smo bili u vlasti, a od 6.oktobra bićemo na vlasti i preuzećemo odgovornost za vođenje Kozarske Dubice“, izjavio je Brdar.

On je poručio da će insistirati na radu, redu i disciplini i da tu neće biti kompromisa.

„Kao kandidat za načelnika vodiću maksimalno fer i korektnu kampanju, neću se baviti ni sa jednim drugim kandidatom nego isključivo sa sobom i timom ljudi oko mene, te onim što mi želimo da kažemo građanima Kozarske Dubice“, rekao je Brdar.

„Ja sam dijete Dubice, ovdje sam rođen i želim da poručim da Kozarsku Dubicu vraćamo građanima Dubice. Ovdje će se odlučivati sa narodom koji nama daje povjerenje. Jedina koalicija koju ja potpisujem jeste koalicija sa svojim sugrađanima“,naglasio je Brdar.

Ovogodišnji izborni slogan Narodne partije Srpske je – Radimo i rastemo za Kozarsku Dubicu!