Održan drugi po redu „BMW SHOW“

U Kozarskoj Dubici danas je  održan  „BMW SHOW“, manifestacija koja je po drugi put u našem gradu okupila ljubitelje četverotočkaša ove prestižne marke automobila različitih godišta i tipova.

I ove godine okupili su se ispred Zepter hotela, izložili različite modele BMW automobila, a za sve učesnike i posjetioce  pripremljena je i zabava uz DJ  nastup.

Organizator skupa je Boško Puzigaća koji kaže da je ovogodišnja manifestacija u rangu prošlogodišnje, te da se nada da će sa vremenom biti veća I masovnija.

“Imamo učesnike iz Hrvatske, Prnjavora, Gradiške, Banjaluke i da smo imali defile, svakako bi bilo još više vozila. I dalje su nastaviti raditi na organizovanju ovakvih skupova I planiram registrovati  BMW klub što će nam pojednostaviti organizaciju  ovog okupljanja u budućnosti”, kaže Puzigaća.

On je kazao da se na prostoru bivše Jugoslavije često organizuju BMW skupovi te da je nedavno posjetio  ovakav skup u Šamcu koji je okupio 400 vozila.

Svoje vozilo na ovaj manifestaciji izložio je I Dejan Kolarević iz Gradiške koji je na manifestaciju došao u pratnji supruge I dvoje djece. On je pohvalio organizaciju skupa I naveo da zadnjih deset godina isključio vozi BMW automobile.

Najstarije vozilo skupa bilo je 40 godina star automobil vlasnika Siniše Damjanića iz Gradiške čija je proizvodnja počela u julu 1981.godine. “I dalje se odlično ponaša u vožnji,lagan je a jačina motora je 184 konjske snage što je respektabilno I za sadašnje vrijeme”, ističe Damjanić.