Dodik: “SNSD jedna od najjačih političkih partija u regionu koja živi sa narodom i koja na predstojećim izborima nema konkurenciju”

SNSD je jedna od najjačih političkih partija u regionu koja živi sa narodom i koja na predstojećim izborima nema konkurenciju, izjavio je to predsjednik stranke Milorad Dodik koji je večeras podržao na predizbornim skupovima kandidate za načelnike opština Kostajnica i Novi Grad.

Na putu prema ovim opštinama Dodik je svratio i u Kozarsku Dubicu, gdje je sa mještanima dubičke Ravni popričao i kratko pogledao utakmicu između lokalnih fudbalskih klubova.

Dodikov dolazak u Kozarsku Dubicu najavljen je i za 25. septembar, kada će SNSD održati veliki predizborni skup i pred širom masom predstaviti kandidata ove stranke za načelnika Kozarske Dubice Igora Savkovića, kao i kandidate za odbornike.

Dodik je večeras rekao i da SNSD ima 202.000 članova.

– Mi smo nada će biti iskorištena svaka prilika da Republika Srpska bude bolja. Više od 20 godina vodim Republiku Srpsku i najstariji sam po stažu u regionu – istakao je Dodik.

On je rekao da će republičke institucije i dalje podržavati razvoj opština prijedorske regije, a među kojima je i Kozarska Dubica.

Ovom prilikom podsjetio je na brojne projekte i investicije koje su urađene zahvaljujući sredstvima Vlade Republike Srpske.

Podršku načelničkim kandidatima iz susjednih opština večeras je dao i Igor Savković predsjednik OO SNSD-a Kozarska Dubica i kandidat za načelnika.

“Zahvaljujući SNSD-u urađeni su značajni projekti u kompletnoj prijedorskoj regiji. Uz našeg predsjednika siguran sam da ni jedna od ovih lokalnih zajednica neće biti zaboravljena i značajno je da postoji dobra komunikacija između lokalnog i republičkog nivoa vlasti”, rekao je Savković.

On je dodao da su sve značajne investicije u Kozarsku Dubivu stigle zahvaljujući Vladi RS i predsjedniku Miloradu Dodiku koji je i lider SNSD-a, vodeće stranke u Republici Srpskoj.

“Kozarska Dubica će i na ovim izborima dobiti načelnika iz reda SNSD-a i ono što mogu da kažem je da uvijek možemo bolje, znamo i hoćemo za svoj grad i svoje sugrađane. Idemo među ljude i slušamo šta našim sugrađanima treba”, rekao je Savković.