Naselje “Petar Pecija” potpuno asfaltirano; Reljić: Nastavićemo s infrastrukturnim projektima u našoj lokalnoj zajednici

Naselje Petra Pecije, poznatije kao ”Labudovo jezero” u Kozarskoj Dubici napokon je potpuno asfaltirano.

Urađena je i rasvjeta u ovom dijelu naselja, a sve nakon razgovora sa mještanima i iznošenja njihovih zahtjeva, kažu iz opštine Kozarska Dubica.
Asfaltiranje ovog naselja iznosilo je oko 250.000, a sredstva su obezbijeđena zahvaljujući podršci Vlade Srpske.
”Ovo nam znači nam puno. Zahvaljujući ovim ljudima iz Opštinske uprave koji su nas obišli, imali smo obećanje i ubrzo ispunjeno obećanje”, kaže Željko Baljak jedan od stanovnika naselja “Petar Pecija”.
”Naselje je sada u potpunosti funkcionalno i priliči da su ispunjeni svi uslovi, jer radi se o velikom naselju koje ima puno stanovnika”, rekao je Goran Tubić jedan od stanovnika naselja.
”Sve su ulice asfaltirane . Radi se o dužini asfaltnog puta oko 1400 metara i time smo taj dio posla završili, sada ćemo krenuti u drugi dio infrastrukture”, izjavio je Darijan Babić, načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Kozarske Dubice.
Еvidentno je da se u Dubici poslednjih nekoliko godina radi i gradi. To niko ne može da nam ospori, poručuje Radenko Reljić, načelnik opštine.
”Kad pogledate samo zgradu Opštine, zgradu Suda, Centra za informisanje i kulturu, Pošte… sve su to projekti koji su rađeni proteklih nekoliko godina i tu je uloženo stotine hiljada maraka. Evidentno je ulaganje u komunalnu infrastrukturu, mostove, desetine kilometara puteva u šta je investirano desetine miliona maraka, a koje je opština uz podršku Vlade Srpske uložila u našu infrastrukturu”, istakao je Radenko Reljić, načelnik Kozarske Dubice.
Dubica sija i sijaće i u narednom periodu, poručuju  Dubičani i predstavnici ove opštine. Infrastruktura i brojni projekti tek će da ugledaju svjetlost dana.