Saopštenje za javnost OO SNSD: “Izmišljena vijest o tuči na predizbornom skupu u Knežici; Spinovi i laži neće biti dio naše politike”

Opštinski odbor SNSD-a Kozarska Dubica izdao je saopštenje za javnost kojim demantuje informaciju o navodnoj tuči na predizbornom skupu ove stranke u Knežici.

U saopštenju se naglašava da je riječ o čistom medijskom spinu kojim se želi skrenuti pažnja javnosti sa određenog i činjeničnog stanja.

“Skup je protekao u najboljem redu gdje je veliki broj građana došao da ukaže podršku SNSD-u i sasluša program rada naše stranke. Izmišljena vijest o tuči između članova SNSD-a na predizbornom skupu u Knežici govori samo o slabosti i nesigurnosti kontrakandidata”, navedeno je u saopštenju i dodato da je riječ o naručeni tekst na portalu Banjaluka 24.com, koji je objavio vijest bez da je priložen i jedan dokaz, izvor informacija i slično, što dovoljno govori o namjeri i tačnosti navoda.

Čak ni u policijskom izveštaju ne postoji prijava narušavanja javnog reda i mira”, navodi se u saopštenju.

“OOSNSD Kozarska Dubica ovim putem još jednom poziva sve učesnike u izbornoj kampanji da do kraja kampanje budu fer i korektni i da se ne bave spinovima i lažima, jer ništa od navedenog ne ide u korist građanima Kozarske Dubice. Pozivamo sve aktere kampanje da se bavimo pitanjima od interesa građana. Jedino na tom pitanju će biti baziran naš program i rad”, navedeno je u saopštenju.