Tradicionalni Zvezdin “OPEN DAY” u Kozarskoj Dubici startuje u petak, 27. septembra

Fudbalski klub “Crvena Zvezda” u Kozarskoj Dubici organizuje  OPEN DAY za djecu od 2012. do 2016.godišta, a svečano otvaranje na stadionu FK “Borac” zakazano je za petak, 27. septembar u 17.00 časova.

Kamp u Kozarskoj Dubici održaće se od 27. do 29.septembra, a tokom ova tri dana sa mališanima će raditi treneri “ Crvene Zvezde” koji će otkrivati fudbalske talente među mališanima i nuditi im da svoju karijeru nastave pod bojama crvenog-bijelog tima.

Predsjednik Organizacionog odbora ove manifestacije u Kozarskoj Dubici  Igor Savković  je istakao da je ovaj događaj od izuzetnog značaja za mlade sportiste našeg grada i da može biti prelomni trenutak u karijeri svakog mladog fudbalera sa naših prostora.

„OPEN DAY će okupiti sportiste od 2012. do 2016. godišta gdje će lokalni klubovi selektovati 50 najkvalitetnijih kojima će se otvoriti prilika za dalji sportski napredak“, izjavio je Savković koji je obezbijedio i sredstva za organizaciju i besplatno učešće djece na kampu.

Najavljujući ovaj događaj na konferenciji za novinare  održanoj proteklog mjeseca u Kozarskoj Dubici, skaut Crvene zvezde Ivan Gajić je rekao da je ovo peti po redu OPEN DAY i da će i on  biti prisutan sa trenerima  kako bi se probrala najtalentovanija djeca koja će se dalje potom  uključiti u rad selekcija ovog proslavljenog tima.