Banjac: Dragan Brdar će 6. oktobra postati načelnik Kozarske Dubice

Predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac poručio je večeras na predizbornom skupu u Kozarskoj Dubici da će kandidat ove stranke Dragan Brdar  6. oktobra postati načelnik Kozarske Dubice te da će raditi na postulatima politike koju sprovodi NPS.

“Sportska dvorana je večeras prepuna i svih 40 skupova, koliko smo do sada održali, kako bismo razgovarali sa našim građanima bili su prepuni. Kad me pitaju šta je politika Narodne partije Srpske svešću je sada na dvije riječi, a to je “dosta” i “ne dam”. Dosta je napadanja, laži, prozivanja na skupovima protivničkih javnih tribina, ružnh riječi, mržnje i tako dalje. Ne damo više nerad, bježanja od problema i ne damo da o projektima pričaju oni koji ne znaju kako su projekt došli u Kozarsku Dubicu”, rekao je Banjac.

On je dodao da žele opštinu u kojoj neće biti mržnje nego razgovora.

“ Mi hoćemo grad u kome neće biti mržnje nego razgovora u kome će biti razumijevanja u kome ćemo zajedno da radimo za ovaj grad, koji ćemo da podižemo i u kome ne smijemo da dopustimo da komšije s komšijom ne priča zbog politike. Ne smijemo dopusti raznorazne ucjene, ako neko sjedne sa nekim, a različite su političke opcije, a prijatelji su. Prijatelji se ne biraju po političkim partijama. Mi nudimo politiku da ono što kažemo i uradimo”, rekao je Banjac.

“Dragana  Brdara je kandidovala Narodna partija Srpske i svi kao tim zajedno stojimo iza njega. Želim svim građanima Kozarske Dubice da poručim – pobjeda NPS-a je pobjeda Dragana Brdara za načelnika opštine Kozarska Dubica, ako nećete da glasate za njega ne morate ni za nas jer mi smo jedan tim, mi smo jedno”, rekao je Banjac.

On je dodao da će NPS poslije 6. oktobra biti najjača politička partija u Kozarskoj Dubici.

Kandidat NPS-a za načelnika opštine Kozarska Dubica Dragan Brdar zahvalio je sugrađanima koji su došli na predizborni skup da pruže podršku njemu I odborničkoj listi NPS-a.

“Ovaj broj ljudi dovoljno govori o podršci Kozarske Dubice prema Draganu Brdaru i ja sam ponosan na to. Kao dijete ovoga grada, koji je ovdje rođen i ovde odrastao, čija djeca odrastaju ovdje imam posebnu obavezu i odgovornost prema svojim sugrađanima. Nisam od onih ljudi koji ide po naknadnu pamet u drugi grad.  Čovjek sam koji isključivo sluša Kozarsku Dubicu i mislim da Kozarska Dubica zaslužuje načelnika iz Dubice koji će  da sluša svoje sugrađane”, rekao je Brdar.

On je dodao da su njegovi sugrađani jedina koalicija koju potpisuje.

“Mi smo jedan tim koji će Kozarsku Dubicu da vodi narednih osam godina drugim putem.  Želimo da Dubica bude grad mladih ljudi, dobrih odnosa I dječijih osmjeha”, rekao je Brdar.