Brdar: Imaću otvorena vrata svih institucija RS

Kandidat NPS-a za načelnika opštine Kozarska Dubica Dragan Brdar rekao je da će ukoliko bude načelnik opštine imati otvorena vrata svih institucija Republike Srpske.

On je podsjetio da NPS trenutno ima pet poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i ravnopravno sa svim ostalim partnerima donosi važne odluke na republičkom nivou, te da nije tačna teza da ukoliko bude načelnik opštine projekti u Kozarskoj Dubici neće biti realizovani.

“Postoji poveznica republičkog i lokalnog nivoa, a kao načelnik ću sigurno imati dobru konekciju kroz klub poslanika NPS-a, predvođenog predsjednikom NPS-a Darkom Banjcem i sigurno je da ćemo imati otvorena vrata svih institucija Republike Srpske”, rekao je Brdar.

On je podsjetio da je predsjednik NPS-a Darko Banjac mnogo uradio za Kozarsku Dubicu i pozvao građane da se ne plaše blokada i izolacije.

“Dubica će biti otvoren grad, a moj zadatak će biti da stabilizujem budžet, popravim ukupan ambijent, a siguran sam da će se realizovati projekti sa republičkog nivoa. Imamo koncept kako da krenemo u izgradnju vrtića, sportsko-rekreativne zone “Una” i to će biti realizovano u naredne četiri godine”, najavio je Brdar.

Brdar je pozvao da se u preostala četiri dana vodi dostojanstvena kampanja i pozvao sugrađane da izađu na izbore 6. oktobra.

“Spremni smo da se borimo do posljednjeg atoma da Dubica bude grad dobrih odnosa, grad mladih ljudi i dječijih osmjeha”, poručio je Brdar.

Nosilac odborničke liste NPS-a Tanja Tuleković rekla je da se sumiraju utisci iz razgovara sa sugrađanima u periodu predizborne kampanje i ocijenila da su utisci jako pozitivni.

“Pozitivno je raspoloženje prema NPS. Ponosni smo na sebe jer smo vodili fer i korektnu kampanju, nismo nikoga vrijeđali i radili smo na dobrobit svih nas i stanovnika Kozarske Dubice”, rekla je Tulekovićeva.

Ona je istakla da ne sumnja u pobjedu NPS-a, bilo da se radi o odborničkoj listi ili kandidatu za načelnika opštine.