Banjac -Brdar: Kvalitetnom infrastrukturom omogućiti poljoprivrednicima i stočarima uslove za rad 

Narodni poslanici Darko Banjac i Dragan Brdar danas su obišli zaseok Barudzije, selo Sključani gdje su završeni radovi na asfaltiranju dionice ovog seoskog puta u dužini od 500 metara, prilikom čega su naglasili da je ovim mještanima putna infrastruktura izuzetno značajna jer se bave poljoprivredom i stočarstvom.

“Građani zaseoka Barudzije, selo Sključani, izrazili su ogromnu zahvalnost na urađenom poslu i asfaltiranom putu u svom zaseoku, jer do sada nije bilo sluha od načelnika opštine bez obzira sto su se obraćali više puta lokalnoj samoupravi radi rješavanja ovog problema. Obećali smo popraviti put ka njihovim imanjima i to smo i učinili”, rekao je Banjac danas prilikom obilaska asfaltirane dionice gdje su im mještani priredili druženje u znak zahvalnosti.

Dragan Brdar koji je kandidat NPS-a za načelnika opštine Kozarska Dubica zahvalio je mještanima na gostoprimstvu i rekao da će aktivnosti usmjerena ka razvoju putne infrastrukture biti nastavljene.

“Spomenućemo samo braću Stanković, koji u dvije štale imaju 50 muznih krava i značajni su proizvođači mlijeka na području naše opštine. Aktivnosti usmjerena ka razvoju putne infrastrukture biće nastavljene prema onim ljudima koji su opredijeljeni da na svojim imanjima stvaraju višak vrijednosti, proizvode i rade“, rekao je Brdar.