Saopštenje za javnost Narodne partije Srpske

“Narodna partija Srpske je na nedavno održanim lokalnim izborima zabilježila značajan rast podrške građana u odnosu na opšte izbore iz 2022. godine.

Ovi izbori predstavljaju prve lokalne izbore na kojima NPS učestvuje od svog osnivanja, a rezultati jasno pokazuju rast povjerenja građana u naš rad i viziju.

NPS je sada zastupljena sa odbornicima u preko trideset opština i gradova širom Republike Srpske, što potvrđuje da se naš politički uticaj širi i učvršćuje.

Posebno izdvajamo dobre rezultate u Кozarskoj Dubici, Prijedoru, Gradišci, Bijeljini, Trebinju, Modriči i Šekovićima, gdje smo ostvarili značajne rezultate i dobili veliku podršku građana.

Takođe, od tri kandidata za načelnike opština na ovim izborima, Narodna partija Srpske je je dobila svog načelnika u Кrupi na Uni, čime smo napravili veliki korak u jačanju naše političke pozicije na lokalnom nivou.

Narodna partija Srpske nastavlja svoj predani rad u interesu građana, s ciljem daljeg razvoja i napretka Republike Srpske.

Narodna partija Srpske nastavlja da radi i raste i u narodnom periodu jer je za svoje političko djelovanje dobila jasnu i nedvosmislenu podršku građana Republike Srpske! “