Nove sprave za igru stigle u Dječiji vrtić “Pčelica”

Donacija u vidu sprava za igru, vrijedna 5000 KM, danas je stigla u dvorište Dječijeg vrtića “Pčelica”.

Kako bi mališani nakon ljetne pauze započeli pohađanje ustanove u novijim i kvalitetnijim uslovima, menadžment “Pčelice” je izradio projekat za nabavku sprava za igranje, te na osnovu istog iznašao donatorska sredstva.

Naime, uz pomoć stručnog tima za izradu projekata iz Odjeljenja za privredu, izrađeni prjekat upućen je kompaniji DM koja je danas isporučila i postavila ovu vrijednu donaciju.

“Djeca uče kroz igru i ove sprave su jako bitne za razvoj krupne i sitne motorike. Dobili smo kućicu sa toboganom, ljuljaške i druge sprave koje će ovim mališanima omogućiti kvalitetniji boravak u našoj ustanovi”, rekla je Gordana Radović direktor JU “Dječiji vrtić “Pčelica” i zahvalila kompaniji DM što je prepoznala važnost njihovog projekta i Emiru Kočanu stručnom saradniku iz Opštinske uprave koji je napravio projekat i koordinisao u kontaktu sa donatorom.

Radovićeva je rekla da je u toku i adaptacija jedne radne sobe za mališane, te da će postojeći dotrajali namještaj u toj sobi biti zamjenjen novim.