“WWin kladionice” pobjednik Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu “Kozarska Dubica 2019”

Pobjednik Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu «Kozarska Dubica 2019» je ekipa «WWin  kladionice» koja je večeras  u finalnom susretu sa 3:2 pobijedila „Restoran Monako« iz Prijedora .

Pehar i novčanu nagradu u iznosu od 5.000 KM pobjedničkoj ekipi uručio je Dragan Jaćimović pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske.

U kategoriji veterana prvo mjesto osvojila je «Šumarija» iz Kozarske Dubice . Kod kadeta najbolji su bili fudbaleri » Cvjećare Nataša“ iz Prijedora, a iz Kostajnice je  „FK Partizan“ koji je bio najbolji u pionirskoj konkurenciji.

Kod pjetlića pobijedio je „Naš Market“ iz Prijedora , a iz ovog grada su i pobjednici u kategoriji pretpjetlića,  fudbaleri  ekipe „ ISTCOD“.

Revijalnu utakmicu večeras odigrali i najmlađi fudbaleri iz Kozarske Dubice i Prijedora,kojima je Jaćimović uručio novogodišnje paketiće , dar dubičkog preduzeća “Simil”.

Novogodišnji turnir je i ove godine bio međunarodnog karaktera, trajao je gotovo mjesec dana , a u šest kategorija  takmičilo se 40 ekipa .

Organizator Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu «Kozarska Dubica 2019» bila je Opština Kozarska Dubica ,a medijski pokrovitelj Centar za informisanje i kulturu.