Planinarski pohod 3.februara

Planinarsko-sportsko društvo “Pecija” iz Kozarske Dubice organizuje 3. februara planinarski pohod od manastira Moštanica do Mrakovice, gdje će planinari učestvovati u manifestaciji “Dani zime na Kozari”.

Polazak kombijem iz Kozarske Dubice za Moštanicu planiran je za 7 časova ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić”, a pješačenje prema Mrakovici počinje u 7 časova i 30 minuta.

“Po dolasku na Mrakovicu za planinare je obezbijeđen ručak na štandu našeg planinarskog društva, a povratak sa Mrakovice planiran je u 14 časova”, saopšteno je iz “Pecije”.

 Iz Planinarsko-sportskog društva “Pecija” pozivaju sve planinare i druge zainteresovane građane da se do 1. februara prijave na broj telefona 065/964-433.

Opštinska Turistička organizacija i opština Kozarska Dubica obezbijedile su besplatan prevoz za učesnike i posjetioce privredno-turističke manifestacije “Dani zime na Kozari”, koja će ove godine biti održana 2. i 3. februara.

Polazak autobusa iz Kozarske Dubice predviđen je 3. februara u 9 časova ispred sportske dvorane, a povratak u 16 časova.