ŽRK “Dubica” spremna za početak KUP-a RS

Dubički premijerligaš , ženski rukometni klub „Dubica“,  danas je održao konferenciju za novinare, čija je tema bila završnica KUP-a RS za žene, koja će biti organizovana  u subotu 18.maja u Kozarskoj Dubici.

Saša Ilić, član Uprave ŽRK “Dubica”  kazao je da će na takmičenju,  osim domaćina,  učestvovati rukometni klubovi „Borac“ Banjaluka, „Mira“ Prijedor i „Jedinstvo“ iz Brčkog.

„Prvi polufinalni susret počinje u 11 časova kada se sastaju   „Dubica“ i „Borac“, a u 13 časova igraju „Mira“ i „Jedinstvo“. Finalni susret koji će odlučiti pobjednika Kup-a  počinje u 17 časova“ potvrdio je  Ilić .

Igračice Marijana Đenadija i Jovana Ilić izrazile su očekivanja daće na ovom turiru, pored dobre igre i druženja, ipak ostvariti dobar plasman.

Filani susaret prenosiće   Radio-televizija RS , a  ceremonija uručenja nagrada planirana je  za 18 časova i 30 minuta, rečeno je na konferenciji.

KUP će , kako se očekuje, otvoriti Dragan Jaćimović, pomoćnik ministra za porodicu, omladinu i sport, a na otvaranju će biti prisutan i Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza RS.