Održani 16.moto susreti

U organizaciji Moto kluba „ Kings“ iz Kozarske Dubice sinoć su na platou ispred Sportske dvorane održani 16. moto susreti koji su okupili veliki broj bajkera. Siniša Petković, član „Kingsa“ kazao je da je dan protekao u druženju ljubitelja motora, te da su organizovane različite moto igre i defile.  „Imamo goste iz dvadesetak moto klubova iz RS, a veče evo  završavamo zabavnim programom , koncertom  rok sastava  „Tref, pik i razbojnik“.

Aleksandar iz Prijedora član je Moto kluba „Brijači“  i kaže da su Prijedorčani uvijek dobro dočekani od domaćina u Dubici. „Tu smo svake godine , a danas ima i još nekih susreta kao što su tradicionalni susreti  „Srbac 2019“. Volimo ovakva druženja , volimo motore , jer ko jednom proba ne može više bez  motora“, rekao je Aleksandar.

Nemanja iz Beograda , veliki ljubitelj motora, došao je u Kozarsku Dubicu zbog djevojke , ali nije propustio susret sa bajkerima.  „Volim da dođem u Republiku Srpsku, ovdje se osjećam prijatno  , imam  djevojku i poznanike , i uvijek je ovdje lijepo. Zaljubljenik sam u motore i roken rol, a voljeti motor je družiti se,  imati prijatelje, te  biti na vazduhu , u prirodi“, naglasio je Nemanja.

Pokrovitelj popularne Motorijade, na kojoj su posjetioci imali priliku da se pogledaju brojne zanimljive modele motora,  je opština Kozarska Dubica, a medijski pokrovitelj Radio-televizija Kozarska Dubica.