“Dani otvorenih vrata” u apoteci “B Pharm”

U protekla tri dana u prodajnom objektu Zdravstvene ustanove Apoteke „B Pharm“ u Svetosavskoj ulici svi zainteresovani građani mogli su besplatno uraditi određene preglede.

Bila im je dostupna analiza određivanja starosti krvnih sudova kao i određivanje tipa kože.

Ova mjerenja obavljena su u okviru „Dana otvorenih vrata“, koje je ova zdravstvena ustanova organizovala po prvi put,saznajemo od magistra farmacije Dragane Popović.

„Ovdje u apoteci broj 35. radimo aktivnosti u okviru kojim promovišemo naš brend „B Pharm“ ,pacijentima unazad nekoliko dana mjerimo nivo šećera u krvi,nivo triglicerida i holesterola,besplatno određujemo starost krvnih sudova aparatom a tu je i mogućnost za određivanje tipa kože aparatom API 100 SKIN. Pri tome smo i veliki broj aparata i proizvoda davali po promotivnim cijenama,sniženim,uz davanje medicinko-kozmetičkih savjeta“,kazala je Popovićeva.

Ona je najavila da će u skorije vrijeme organizovati  još promocija ,u apoteci u ulici Vojvode Putnika tako da će građani imati ponovo  mogućnost da izvrše sve ove pretrage.

„Pozivamo ih da iskoriste sve pogodnosti u apotekama „B Pharm“ i akcijske cijene proizvoda. Kroz ovu promociju,promovisali smo i naše proizvode iz linija Eucerin, Avene,Vichy,Bioderma i Sensilab koji je brend B pharma“,dodala je Popovićeva.

Tokom sva tri dana bila je velika zainteresovanost građana za ponuđenim pregledima, što je motiv apotekama B Pharm da sa ovom aktivnostima nastave i u narednom periodu,u svojim drugim prodajnim objektima kojih je na području naše opštine tri.

I u narednom peridu tokom „Dana otvorenih vrata“ biće organizovana i prodaja određenih preparata po promotivnim cijenama kao dodatna pogodnost pacijentima tokom sprovođenja ove aktivnosti.