Danas Dan žalosti na području opštine Kozarska Dubica

Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je 22.oktobar 2019.godine Danom žalosti zbog iznenadne smrti zamjenika načelnika opštine Mile Zlojutra.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, spuštene su  na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Mile Zlojutro iznenada je preminuo u 58.godini tokom zvanične posjete delegacije Kozarske Dubice gradu Kragujevcu prije dva dana.

Obavljao je dužnosti direktora Opštinske uprave prihoda i načelnika Područne jedinice Republičke uprave prihoda Kozarska Dubica u periodu od 1991. do 1999. godine. U više navrata je biran za odbornika u Skupštinu opštine Kozarska Dubica. Bio je član Izvršnog odbora opštine Kozarska Dubica u periodu od 1991. do 1998. godine i potpredsjednik Izvršnog odbora opštine Kozarska Dubica u periodu od 1996. do 1997. godine.

Dužnost načelnika opštine Kozarska Dubica obavljao je u dva mandata, od 2000. do 2004.godine, i od 2012. do 2016.godine.

Smrt ga je zadesila na obavljanju dužnosti zamjenika načelnika opštine Kozarska Dubica.

Sahrana zamjenika načelnika opštine Mile Zlojutra danas je u 14 časova na gradskom grobolju Urije.

Program Radio-televizije Kozarska Dubica biće danas prilagođen Danu žalosti.