Na čelu Aktiva žena Ujedinjene Srpske Kozarska Dubica Ana Pilipović

U Kozarskoj Dubici večeras je održana Izborna skupština Aktiva žena Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske, na kojoj je za predsjednicu tog Aktiva izabana Ana Pilipović.

“Osnovni cilj našeg delovanja biće angažovanje žena u samoj stranci i njihov doprinos stvaranju stranačke inFrastrukture, jer je Ujedinjena Srpska relativno nova stranka, koja još uvijek nema umreženu inFrastrukturu”, izjavila je Pilipovićeva.  Ona je izrazila očekivanje da će na sljedećim lokalnim izborima Aktiv žena dati značaj doprinos dobrim izbornim rezultatima.

Predsjednik Aktiva žena Ujedinjene Srpske Mirela Kajkut Zeljković, izjavila je novinarima da je jako ponosna jer je Izborna skupština u Kozarskoj Dubici okupila veliki broj dama, koje su u toj lokalnoj zajednici prepoznale rad Ujedinjene Srpske.

“U velikom smo procesu formiranja Aktiva žena širom Republike Srpske, a bilježimo veliki odziv žena”, rekla je Kajkut Zeljković.  Ona je naglasila da će novoFormirani Aktiv žena u Kozarskoj Dubici imati veliku podršku, uz organizovanje brojnih aktivnosti koje će biti interesentne široj javnosti, a tiču se očuvanja zdravlja, problema u vezi nasilja u porodici i drugih.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsjednik Ujedinjene Srpske Marinko Dragišić, predsjednik Opštinskog odbora u Kozarskoj Dubici Mirko Tufegdžija, brojni članovi i simpatizeri stranke.