Dubičani dočekuju Novu godinu u kućnoj atmosferi

Širom Republike Srpske večeras će, na gradskim trgovima, u ugostiteljskim objektima i domovima, biti dočekana Nova, 2020. godina, a slaviće se i u našoj opštini.

U Kozarskoj Dubici tradicionalno nova godina se dočekuje u brojnim ugostiteljskim objektima u kojima će uglavnom mladi  proslaviti dolazak nove 2020.  Većina kafića organizovaće doček nove godine , neki uz rezervacije  od koje se kreću od 10 maraka  pa do 65 u Hotelu Zepter .

Stariji Dubičani najveseliju noć dočekaće u krugu  porodice , sa prijateljima i rodbinom .  Ma gdje slavili i šta god radili u novogodišnjoj noći,  ne razlikuju se mnogo naše želje, zdravlje i sreća na prvom su mjestu. To je pokazala i anketa na ulicama našeg grada.

Većina naših sugrađana kazala je da će u noći između stare i nove godine biti kod kuće, uz večeru , piće i novogodišnji televizijski program.Mnogi su  opterećeni problemima koje donosi kraj godine ,  neizmirenim računima i brigama o sve tanjem kućnom budžetu . Bez obzira na ove i druge probleme , novogodišnja noć donosi dobro raspoloženje i lijep ugođaj, pa zato valja  zaboraviti  bar na kratko brige i zakoračiti hrabro i sa osmjehom u novu 2020.godinu.