Dubičani Novu godinu dočekali u kućnoj atmosferi i u ugostiteljskim objektima

Građani Republike Srpske dočekali su svečano Novu godinu uz veselje na trgovima i ugostiteljskim objektima.

Dubičani su većinom slavili u domovima i ugostiteljskim objektima u kojima nije manjkalo dobre atmosfere. Proslave na otvorenom nije bilo, a iz Opštinske uprave su istakli da su u toku završne pripreme za proslavu 9. januara-Dana Republike Srpske, kada će biti upriličen koncert na gradskom trgu kao i spektakularni vatromet.
Više hiljada stanovnika Banjaluke, kao i znatan broj gostiju iz inostranstva, novu 2020. godinu dočekalo je na otvorenom uz koncerte Jelene Tomašević i grupe “Crvena jabuka”.
Više hiljada stanovnika Bijeljine uživalo je na Gradskom trgu u nastupu pjevača Marinka Rokvića, a uz muziku i tradicionalni vatromet više stotina stanovnika Prijedora dočekalo je Novu godinu na Malom gradskom trgu.
Građane na otvorenom zabavljala je pjevačica Mirjana Mirković, a ponudu su upotpunili ugostitelji koji učestvuju u Prijedorskoj zimi u šetališnoj zoni.
Doček Nove godine na otvorenom, na jugu Republike Srpske ,organizovan je samo u Trebinju, gdje je goste zabavljala regionalna pop grupa Hari Mata Hari.
Izvor: Redakcija, RTRS