Usvojen Plan aktivosti Opštinskog odbora žena DNS-a

U prostorijama DNS-a sinoć je održana treća sjednica Opštinskog odbora žena DNS-a Kozarska Dubica, na kojem je razmatran i usvojen Plan aktivnosti tog odbora ovoj godini.

“Rukovodstvo DNS poklanja pažnju aktivnostima žena, a naš odbor žena nazaobilazan je faktor u kreiranju i provođenju politika DNS-a na lokalnom nivou”, izjavila je predsjednica Opštinskog odbora žena DNS-a u Kozarskoj Dubici Tanja Tuleković.

Tulekovićeva je potvrdila da su u toku aktivnosti na obilježavanju Međunarodnog dana žena, koji će članice i simpatizeri DNS-a i ove godine organizovano i svečano proslaviti 7. marta u restoranu preduzeća “Vodovod”.

“Sastanak je bio uspješan, a članice Opštinskog odbora pokazale su entuzijazam i interesovanje za organizovanje humanitarnih i drugih akcija tokom ove godine”, rekla je Tulekovića i dodala da će planirane aktivnosti biti realizovane u saradnji sa Glavnim odborom žena DNS-a.

Ona je najavila da će ove godine, osim humanitarnih akcija i predizbornih aktivnosti, biti organizovana predavnja, seminari, okrugli stolovi posvećeni pravima žena, preventivnoj i zdravstvenoj zaštiti, unapređenju položaja žena na selu i slično.