Održana sjednica Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza Kozarska Dubica

Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza je na večerašnjoj sjednici raspravljao o aktivnostima planiranim za naredni period , posebno za lokalne izbore, od  kandidovanja za  odbornike do  kandidata za načelnika opštine.

„Očekujemo razgovore sa našim koalicionim partnerima i sa drugim političkim partijama , pa ćemo vidjeti u kom će smjeru ići ti razgovori. Utvrdili smo rokove za osnivanje opštinskog izbornog štaba , te rokove za  obilazak  svih mjesnih odbora i naših područnih organizacija , kako bi utvrdili šta je potrebno na terenu“, kazao je Darko Banjac , predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Kozarska Dubica.

Opštinski odbor je na večerašnjoj sjednici utvrdio i prijedlog kandidata za predsjednika Demokratskog narodnog saveza.

 „Opštinski odbor DNS-a Kozarska Dubica  je predložio kao kandidata za predsjednika DNS-a Nenada Nešića , utvrđeni su i novi delegati Skupštine DNS-a iz Kozarske Dubice , njih oko 50 delegata, a Skupština DNS-a biće održana 15.marta“, potvrdio je Banjac.

Na dnevnom redu večerašnje sjednice Opštinskog odbora DNS-a Kozarska Dubica bio je i Izvještaj članova Glavnog odbora sa održane sjednice Glavnog odbora DNS-a od subote, 15.februara.