Počela dezinfekcija javnih objekata i površina

Šef  Krizni štab opštine Kozarska Dubica za praćenje situacije u vezi pojave korona  virusa i načelnik opštine Radenko Reljić naložio je danas početak dezinfekcije javnih objekata i javnih površina, u cilju preventivnog djelovanja kako bi se, eventualna, pojava i širenje virusa korona svelo na minimum.

“Neophodno je izvršiti dezinfekciju svih javnih objekata, javnih površina u vremenu od 36 časova”, rekao je Reljić i još jednom savjetovao građanima da se pridržavaju uputstava koja su im saopštena od strane nadležnih ustanova kako bi se situacija u vezi pojave virusa korona održala pod kontrolom.

Danas je izvršena dezinfekcija Doma zdravlja, Dječijeg vrtića, zgrade Opštine, Policijske stanice, dok će u naredna dva dana biti izvršena dezinfekcija Centra za socijalni rad, Komunalnog preduzeća “Komunalac”, Elektrodistribucije, Sportske dvorane, drugih frekventnijih objekata, kao i pranje i dezinfikovanje “Svetosavske ulice”, trga “11. dubičke brigade”, Sportskog centra, gradskog parka, te drugih saobraćajnica u centralnoj zoni opštine.