Prodajni objekti u našoj opštini dobro snabdijeveni

Opskrba osnovnim životnim namirnicama u trgovinskim objektima u Kozarskoj Dubici teče normalno, promet je pojačan, ali se zalihe redovno obnavljaju, nezvanično je potvrđeno u većim prodajnim objektima u gradu.

Situacija sa virusom korona nije poremetila ni rad dubičkih pekara.

Raspolažemo  sa količinama brašna dovoljnim za jednomjesečnu proizvodnju,a ne strahujemo ni nakon tog perioda jer u našoj opštini postoji mlin gdje ćemo obnoviti zalihe brašna, kazali su vlasnici pekara „Klas“ i „Marić“, Milinko Kotur i Snježana Puzigaća.

Da u mlinu „Jelena“ i prodajnim objektima ovog preduzeća raspolažu sa dovoljnim količinama pšenice  i brašna potvrdio je pomoćnik direktora Milan Delić.

On je rekao da su u mlinu  dobro snabdijeveni sirovinom  i to za duži period, tako da ne očekuju probleme u snabdijevanju potrošača brašnom.

S obzirom na to da je mart mjesec kada se intenzivno počinje sa  pripremama za proljećnu sjetvu, a poljoprivreda upošljava velik broj stanovnika naše opštine  bitna je informacija da su poljoprivredne apoteke u Kozarskoj Dubici dobro snabdijevene svim vrstama sjemena i đubriva.

U preduzeću „Jelena“  ranije su nabavili i u svojim prodajnim objektima u Drakseniću i gradu uskladištili dovoljne količine sjemenskog i sadnog materijala, kao i hiljadu tona mineralnog đubriva.

m.r.