Predsjednica Srpske donirala službeni automobil Centru za informisanje i kulturu

Zahvaljujući donaciji predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, javno preduzeće Centar za informisanje i kulturu  Kozarska Dubica dobilo je značajnu donaciju, službeni automobil.

Auto će koristiti informativna redakcija prilikom obavljanja terenskog posla, izjavila je direktor preduzeća Dijana Kondić koja se zahvalila predsjednici Srpske na donaciji ali i načelniku opštine Radenku Reljiću za zalaganje po ovom pitanju.

„Zahvaljujem se predsjednici Republike Srpske što je prepoznala značaj našeg medija za lokalnu zajednicu. Želim da naglasim da se značaj medija posebno ističe u kriznim situacijama, kakva je i ova novonastala sa pandemijom virusa korona“, izjavila je Kondićeva.

Ona je kazala da su mediji doprinijeli da javnost u ovakvim trenucima  pravovremeno ima informaciju o svim dešavanjima i da se prenese ono što struka nalaže, kako bi se sačuvali životi i zdravlje ljudi.

„Još jednom veliko hvala svima onima koji prepoznaju rad medija, svaka donacija je veoma značajna kako bi se olakšao rad ljudi zaposlenih u Centru za informisanje i kulturu, te kako bi smo bolje i kvalitetnije ,zahvaljujući tehničkoj opremljenosti, obavljali poslove“, dodala je Kondićeva.