Za Petrovdan radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 23 časa

Zbog složene epidemiološke situacije u Kozarskoj Dubici i Republici Srpskoj, a na osnovu naredbe Republičkog štaba za vanredne situacije, radno vrijeme ugostiteljskih objekata u našoj opštini za Petrovdan biće do 23.00 časa.

U Odjeljenju za privredu i poljoprivredu opštine Kozarska Dubica saopšteno je da će kontrolu poštovanja radnog vremena uoči i na dan tog praznika kontrolisati pripadnici Komunalne policije, a propisane mjere zaštite od širenja virusa korona i drugi inspekcijski organi.

Ugostitelji i građani opštine Kozarska Dubica mole se za odgovorno ponašanje i poštovanje svih epidemioloških mjera kako bi se spriječilo nekontrolisano širenje virusa korona i zaštitilo zdravlje ljudi.

“Petrovdan se u Kozarskoj Dubici tradicionalno obilježavao različitim crkvenim, kulturnim, zabavnim i turističkim manifestacijama. Održavanje tih manifestacija ove godine zbog pandemije virusa korona nije dozvoljeno, a zbog epidemiloške situacije ograničeno je i radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 23.00 časa, prema naredbi Republičkog štaba za vanredne situacije”, saopšteno je iz Opštinske uprave Kozarska Dubica.