OIK : Podatke iz biračkog spiska provjeriti do 18.avgusta

Građani Kozarske Dubice  do 18. avgusta mogu izvršiti uvid i provjeru podataka u izvodu iz privremenog biračkog spiska u sjedištima svih  mjesnih zajednica i na web stranici Opštine Kozarska Dubica.

Zainteresovani građani mogu da uvid izvrše i u prostorijama zgrade Opštinske uprave, u kancelariji  Opštinske izborne komisije broj 14, radnim danom od 13 do 15 časova.

Građani imaju mogućnost da provjere tačnost upisanih podataka, ime, prezime, datum rođenja, naziv i broj biračkog mjesta prema adresi prebivališta i da, u slučaju greške, pravovremeno izvrše ispravku ili dopunu podataka.

Građani koji imaju status raseljenog lica mogu u  Opštinskoj izbornoj komisiji provjeriti svoje biračko pravo, te do 1. septembra izabrati biračku opciju podnošenjem prijave Opštinskoj izbornoj komisiji.

Na privremenom izvodu iz biračkog spiska u Kozarskoj Dubici je  23.370 birača, na tom izvodu nisu birači koji glasaju poštom i u odsustvu, to će biti na konačnom biračkom spisku jer su oni u fazi prijava do 1. septembra.