FK “Borac” putuje u Istočno Sarajevo na susret sa ekipom “Slavija”

Fudbaleri dubičkog Borca danas putuju u Istočno Sarajevo, gdje će sutra snage odmjeriti sa ekipom Slavija.

Domaća ekipa dobro je odradila pripreme i među igračima vlada odlična atmosfera što je najvažnija kombinacija koja donosi rezultat, istakao je trener ekipe  Zoran Bujić. On je naglasio da se klub nakon 23 godine vratio  u takmičenje u Prvoj ligi RS, te podsjetio na prvi susret prošlog vikenda u Trebinju.

„Imali smo teško gostovanje u Trebinju koje smo uspješno odradili.Donijeli smo bod kući,i bili smo kvalitetniji na terenu u odnosu na protivničku ekipu.Utisak iz Trebinja je za svaku pohvalu“, naglasio je Bujić.

On je rekao je da ih u drugom kolu Prve lige dočekuju jaki protivnici, ekipa koja je bila Premijerligaš i koja ima velike ambicije, ali da očekuje  da će i u Sarajevu napraviti dobar rezultat.

Kapiten ekipe Borislav Dalić rekao je  da na susret u Sarajevo putuju spremno,baš kao što je bio slučaj i proteklog vikenda kada su putovali za Trebinje odakle su se vratili i sa peharom koji su dobili za osvojeno prvo mjesto u prošloj sezoni u drugoligaškoj konkurenciji.

„Kada smo se okupili ovdje prije dvije godine zajedno sa trenerom i Upravom, takmičenje u Prvoj ligi bio nam je krajnji cilj.Svima nam je zadovoljstvo zbog toga, a žal ostaje jedino što ne igramo pred domaćom publikom“, izjavio je Dalić.

Susret za Slavijom sutra u Istočnom Sarajevu zakazan je za 17 časova i 30 minuta.