“Bingo” za devet mjeseci otkupio 3.500 tona povrća i voća od proizvođača sa dubičkog kraja

Ulicu Majora Milana Tepića u Kozarskoj Dubici od prošle nedjelje krasi novootvoreni Hipermarket kompanije Bingo, impresivni objekat koji se prostire na 2.500 metara kvadratnih. Sadrži raznovrstan asortiman proizvoda, sve ono što je kupcu ili domaćinstvu potrebno na dnevnom,sedmičnom ili mjesečnom nivou.

Kada dolazite u ovaj prodajni objekat, prvo što je na raspolaganju  jeste  prostrani parking, a u objektu , osim prodajnog prostora sa bogatom ponudom po odličnim i povoljnim cijenama, predah od kupnje moguć je u restoranu sa 72 sjedeća mjesta uz koji se nalazi i manja igraonica za djecu.

Još 2019.godine na ovoj lokaciji u pogon je puštena I hladnjača kapaciteta 12 hiljada tona, a za devet mjeseci od prizvođača sa dubičkog kraja otkupljeno je 3.500 tona voća i povrća. Do kraja tekuće godine kompanija “Bingo” imaće potrebe za još 1.500 tona sezonskog povrća , naglasila je na dan otvaranja Hipermarketa u Kozarskoj Dubici rukovodilac službe marketinga kompanije “Bingo” Tatjana Paunoski, te pozvala proizvođače da višak svojih domaćih proizvoda ponude ovom preduzeću.

Ona je kazala da je upravo sinergija sa proizvođačima ono po čemu je kompanija “Bingo” prepoznatljiva, osim po niskim cijenama. Od nastanka kompanije 1993. godine, vode se jednim ciljem, a to je osnaživanje bosanskohercegovačke privrede, naglasila je Paunoski.

Da je Bingo “kralj dobrih cijena”,  te mjesto gdje se može naći sve “od igle do lokomotive” potvrdili su kupci kojih je prvog dana otvaranja Hipermarketa u Kozarskoj Dubici, bilo i iz susjednih opština.

Otvaranje Hipermarketa u Kozarskoj Dubici pozdravilo je i rukovodstvo opštine Kozarska Dubica te Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i  vodoprivrede Republike Srpske čiji predstavnici su i obišli hladnjaču ovog preduzeća sa 34 komore. Za lokalnu zajednicu najveći doprinos je u otvaranju novih 60 radnih mjesta, istakao je načelnik opštine Radenko Reljić, dok je pomoćnik ministra poljoprivrede u Vladi Republike Srpske Goran Bursać izrazio zadovoljstvo što kompanija ima potpisane ugovore sa 40 kooperanata iz dubičke regije  i što će taj broj rasti i dalje.

Hipermarket  “Bingo” u Kozarskoj Dubici uskoro će dobiti i apoteku, te će dodatno biti uređen i vanjski dio objekta i hladnjače. Stanovnicima Kozarske Dubice,ali i svima onima koji prolaze kroz našu opštinu  i dalje će na raspolaganju biti supermarket ovog lanca koji se nalazi uz tranzitni put.

Reportažu o ovoj temi emitujemo danas nakon emisije Novosti na programu RTV Kozarska Dubica.