Novu godinu Dubičani dočekali u skladu sa preporukama

Dubičani su ispratili staru i dočakali Novu 2021. godinu porodično u svojim kućama i stanovima, bez okupljanja, poštujući mjere Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske u vezi sa preventivnim djelovanjem protiv širenja pandemije virusa korona.

U dubičkim ugostiteljskim objektima tokom dana bio je povećan broj gostiju, slavilo se do 22 časa kada su svi ugostiteljski objekti zatvorni.

Pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica imali su mirno dežurstvo tokom novogodišnje noći, dok su dubički vatrogasci juče imali tri intervencije.  U ulici Dubičkih trgovaca juče u 15.50h gasili su plinsku bocu u jednog domaćinstvu, potom imali tehnički intervenciju izvlačenja automobila u Cerskoj ulici u 18.30h, a noćas pola sata iza ponoći gasili dimnjak u Smiljanskoj ulici.

Dežurne služe Elektrodistribucije takođe su imale mirno dežurstvo  jer je snabdjevanje električnom energijom na području opštine uredno.

U Hitnoj službi dubičkog Doma zdravlja u protekla 24h obavljeno je 35 pregleda.

Nova godina u drugim gradovima  Srpske takođe je prošla mirno I bez većeg narušavanja javnog reda I mira, a organizovanih dočeka na trgovima nije bilo.