Mladen Jeličić izabran za predsjednika Komisije za nauku iz reda studenata u RS

Dubičanin i student treće godine Matematike i informatike na Prirodno-matematičkom  fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci Mladen Jeličić izabran je za predsjednika Komisije za nauku na skupštini Unije studenata Rebulike Srpske.

Mladen je tokom srednjoškolskog obrazovanja takođe bio angažovan u vannastavnim aktivnostima, bio je predsjednik Mreže savjeta učenika RS regije Prijedor i jednu godinu član rukovodstva ove organizacije. Trenutno je potpredsjednik Studentske organizacije Prirodno-matematičkog fakulteta.

„Zahvaljujem se svim delegatima Unije na prodršci. Unija studenata RS i dalje će nastaviti realizovati aktivnosti i projekte u kojima će promovisati mlade ljude koji su budućnost naših opština, gradova i regija RS. Iskreno se nadam da će biti prisutna podrška resornog ministarstva kao što je to bio slučaj i prethodnih godina“, izjavio je Jeličić.

Skupštini su prisustvovali resorni ministar Srđan Rajčević,  rektor Univerziteta Radoslav Gajanin te direktor Studentskog doma Dragoslav Topić.