Moto klub “Kings” sedamnaesti put organizovao moto-susret

Nakon što su ovog ljeta dozvolile epidemiološke mjere , Moto klub „Kings“ iz naše opštine na Sportskom centru organizovao  je moto susret koji je okupio veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz Kozarske Dubice, drugih gradova naše zemlje ali i inostranstva.

Ova tradicionalna manifestacija  u našoj opštini održava se 17.put ,saznajemo od Dušana Balabana, člana kluba organizatora.

„Jako je lijepo večeras, motorijada je za sve nas osvježenje nakon ove pandemije, i nadamo se da ćemo već od sljedeće godine na ovom susretu moći ponovo imati defile, trke, moto igre, koncert  i sve propratne stavke koje su dio ovakvih manifestacija“, izjavio je Balaban.

Pokrovitelj i ovogodišnje motorijade je opština Kozarska Dubica koja će uvijek sponzorisati sva važna dešavanja u našem gradu, izjavio je načelnik opštine Radenko Reljić.

„Epidemiloške mjere dozvoljavaju da se ljudi počnu okupljati  i drago mi je da smo se večeras skupili ovdje sa prijateljima članova Moto kluba “Kings” koji ima dugu tradiciju. Svi su željni druženja i dešavanja, to pokazuje i broj prisutnih večeras ovdje koje veže ljubav prema motorima. Vidi se  dobra atmosfera i drago mi je što sam tu sa osnivačima ovog kluba Draganom Marijanovićem, Dušanom Balabanom i Ljubinkom Reljićem“, izjavio je načelnik Reljić.

Goran Vranješ iz Prijedora kazao je da je na motorijadu u Kozarsku Dubicu došao sa predstavnicima više klubova jer se Prijedor može pohvaliti sa više moto-organizacija, a svi su prijatelji sa motoristima kluba „Kings“.  Radovan Grujić član je moto kluba Arhangel iz Srbije  i kaže da mu je trebalo 60 godina da konačno kupi Harley Davidson sa kojim se dovezao na motorijadu.

Na motorijadi je bio i Oliver Bjelovuk iz Gradiške koji  za svoj motor „aprilia“ kaže da je jedinstven primjerak u BiH , a kolika je njegova ljubav prema motorima govori i to da vozi motor od svoje pete godine. Nemanja Paspalj i Boris Košpić članovi su moto kluba „Panteri“ iz Srpca i kažu da u  njihovom klubu ima i nekoliko djevojaka koje aktivno sa njima  obilaze sve motorijade .

Prisutne na moto partiju zabavljao je  DJ Aleksandar- Saša Pralica.

Već sljedećeg vikenda članovi Moto kluba „Kings“ putuje na motorijadu u Drvar, potom u Bijeljinu i tako nastavljaju njegovati prijateljske odnose između svih onih klubova  koji okupljaju ljubitelje vožnje na dva točka.