Održan sastanak rukovodstva SDS-a sa lokalnog i republičkog nivoa

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke u Kozarskoj Dubici posjetili su  predsjednik ove stranke Mirko Šarović i predsjednik Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj Skupštini RS Miladin Stanić.

„U ovoj opštini imamo specifične uslove posljednih sedmica, a došli smo da podržimo našeg predsjednika Nikolu Zlojutra koji je preuzeo tu ulogu kako bi izvršio konsolidaciju i stabilizaciju naše organizacije u Kozarskoj Dubici. Razgovorali smo sa odbornicima  o situaciji u Dubici i vezano za skupštinsku većinu, radu načelnika, našeg kluba, radu opozicije i zajednički smo konstatovali da skupštinska većina ovdje ne funkcioniše i da su podjele duboke“, izjavio je Šarović nakon sastanka.

On je rekao da će njihova stranka nastojati da radi u interesu Kozarske Dubice i njenih građana, kako bi ova opština dobila adekvatnu skupštinsku većinu.

„Naši odbornici ostvaruju svoju misiju koju su dobili od građana. Vidjećemo kako će biti u narednom periodu, a mi ćemo podržati sve ono što je najbolje za Kozarsku Dubicu“, dodao je Šarović.

Predsjednik OO SDS-a u Kozarskoj Dubici Nikola Zlojutro rekao je da je politička kriza u našoj opštini produbljena u posljednja dva mjeseca.

„Srpska demokratska stranka je zabrinutost pokazala na lokalnom nivou i ovom prilikom nam je došao predsjednik stranke i šef poslaničkog kluba u NSRS da vide sa nama na koji način da pomognemo Kozarskoj Dubici i Skupštini opštine da funkcioniše“, izjavio je Zlojutro.

On je rekao da postoje problemi u funkcionisanju  javnih preduzeća i najavio da će se ova stranka u budućem periodu aktivno uključiti u svakodnevni politčki život u Dubici, te nastojati da preuzme što veću odovornost za aktuelna dešavanja tako što će sugerisati kako da opština krene naprednijim putem.